Home   /   Over ons

Over ons

Over Bouwbedrijf Bloed

We leren u als opdrachtgever graag kennen, maar andersom wilt u vast ook weten wie wij zijn. Bouwbedrijf Bloed is een veelzijdig aannemingsbedrijf. Wij denken bij voorkeur van begin tot eind mee met uw projecten. Na een zorgvuldige ontwerp- en voorbereidingsfase zetten onze bekwame en gemotiveerde vakmensen weer graag een staaltje vakwerk neer. We bestaan al sinds 1995, wat betekent dat we zo onderhand ruim 25 jaar ervaring aan ervaring en kennis hebben opgedaan. en dat merkt u!

 

Bouwbedrijf Bloed bouwt en verbouwt min of meer doorlopend in en rond de plaatsen Blaricum en Abcoude. Maar ook daarbuiten zijn we dagelijks actief. Door onze centrale ligging in Ede bereiken we binnen ca. een uur reistijd een groot deel van Nederland.

 

We werken voor en met particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars en beleggers. We bieden fullservice aan. Vanaf de ontwerpfase tot aan het bouwen; we coördineren het proces, realiseren uw ideëen, adviseren en houden rekening met het kostenplaatje. En natuurlijk ook belangrijk: de eisen die de overheid stelt aan (bouw)projecten. De lijntjes tussen ons en onze opdrachtgever houden we kort. We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen en werken met betrokken vakmensen.


Contact opnemen
Over Bouwbedrijf Bloed
Kom in contact met ons!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u klaar om uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw te bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij Bouwbedrijf Bloed staan we klaar om naar uw wensen te luisteren en uw plannen te verwezenlijken

Contact opnemen